• Nezařazené

Ve vedení Sokolovské uhelné a SUAS GROUP bude změna

Written by on 9 prosince, 2023

Současný předseda představenstva Sokolovské uhelné a SUAS GROUP, Jiří Pöpperl, skončí ve své funkci a novým předsedou představenstva se stane od 1. ledna 2024 jeho dosavadní člen Jan Filip. Jiří Pöpperl ale z vedení skupiny neodchází. Od nového roku zaujme pozici tajemníka představenstva.

Dosavadní předseda představenstva Jiří Pöpperl patří k nejvýznamnějším osobnostem v oblasti těžebního průmyslu a energetiky nejen v Karlovarském kraji, ale i v celé České republice.

Nově nastupující předseda představenstva společnosti Sokolovská uhelná a SUAS GROUP Jan Filip od ledna 2022 zastával funkci ekonomického ředitele skupiny a od června 2022 byl oficiálně jmenován členem představenstva. „Pro mě je Jiří Pöpperl tím kapitánem letadla v uniformě, ale navíc s bílou šálou, u kterého bezpečně víte, že si se vším poradí. Známe se dlouho a já si jeho přátelství velmi vážím. Jeho dlouholeté zkušenosti a autorita jsou pro nás neocenitelné, proto díky za to, že zůstává členem posádky a bude s námi. Děkuji mu za tu trpělivost a obrovské množství práce, které má za sebou,“ dodal Jan Filip s tím, že skupina do budoucna potřebuje akcelerovat projekty, které připravuje s ohledem na technické a finanční možnosti i pracovní sílu, již v regionu může využít.

Zdroj: Sokolovský deník


Rádio Zelená Hora

Rádio Zelená Hora

Current track

Title

Artist