• Nezařazené

Nejvíc vánočně osvětlený dům

Written by on 13 prosince, 2023

Pokud patříte mezi milovníky vánočních dekorací, určitě nezapomeňte zavítat do Karlových Varů-Doubí.
Jedná se o jediný Vánoční dům s celoročním provozem v České republice. Vánoční dům se skládá z několika částí. Z rozsáhlé prodejní expozice, kde se můžete inspirovat, užít si vánoční atmosféru, ale také nakupovat. Muzeum medvídků – pyšní se největší sbírkou medvídků v České republice! Muzeum Vánoc, kouzelné městečko a překrásná kavárna.
Vánoční dům KV

Jestliže máte rádi raději spousty vánočních světel, určitě se můžete vydat do Chotovic u Litomyšle. Tam se nalézá Nejvíce osvětlený Dům.
Vánočně osvětlený dům, kde lze vidět jesličky, betlém, sáně s dárky a různé doplnky českých Vánoc, to vše dokreslují koledy. Pohádkově ozářený dům pana Václava Trunce v Chotovicích u Litomyšle se díky své vánoční výzdobě zapsal do Guinnessovy knihy rekordů. Domek se nachází na kopci vedle kostela a láká rok co rok více návštěvníků z domova i ze zahraničí.
Nejvíce osvětlený Dům

Za posledním příspěvkem nemusíme vyrážet nikam daleko. V Květné u Krajkové můžete obdivovat vánočně ozdobený dům, kdy před domem spatříte soby se sáněmi, na střeše samotného Santu. Tady nezůstalo jen u zdobení venkovního prostoru ale i samotného vnitřku.

 


Rádio Zelená Hora

Rádio Zelená Hora

Current track

Title

Artist